Prijava

Vaša prijava

Klas promjena: Novi predsjednik, direktor i trener u Mičevcu!

[]

Već je nekoliko posljednjih sezona velikogorička nogometna scena u rastu, ide prema naprijed, a u one lošije i neuspješnije strane već po običaju spada NK Klas iz Mičevca. Klub s fenomenalnim uvjetima, ali posljednjih godina s iznimno slabim rezultatima, pri čemu su se rušili i neki negativni rekordi… Pokušaj da se stvari pokrenuo postojao je i ovog ljeta, dolaskom mladog trenera Josipa Tadića iz Mladosti iz Obrezine, no jesen opet nije bila dobra.

Klas je nakon 15 odigranih utakmica posljednji, sa samo dva boda, bez ijedne pobjede, uz svega sedam postignutih i čak 61 primljeni gol. Sve u svemu – debakl.

I dovoljno dobar razlog da se ljudi iz mjesta konačno pokrenu. I da se stvari krenu mijenjati. Izvanredna klupska skupština održana je još prije blagdana, pa je u novu godinu NK Klas ušao s novim ljudima, novim idejama, s novim smjerom.

Predsjednik kluba postao je tako Ivan Orešković, njegov imenjak Špičić novi je direktor kluba, što bi značilo i jedan od ključnih operativaca, a novi trener prve momčadi je Hrvoje Šiptar, koji je dosad radio u 1. zagrebačkoj ligi. Pojačanja bi definitivno trebalo biti i u igračkom kadru, u kojem će prema svemu sudeći ostati i dosadašnji trener/igrač Josip Tadić, no o tome bi više riječi trebalo biti u narednim danima.