Prijava

Vaša prijava

Hitno vam je potreban novac? Iskoristite ovo brzo i jednostavno rješenje!

[]

Svakoga mjeseca prosječna hrvatska obitelj pažljivo balansira između svojih prihoda i troškova. Treba kupiti najosnovnije – hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću, platiti režije, otplatiti ratu kredita..

No što ako vam iznenada zatreba skuplji popravak automobila ili novi kućanski uređaj? Takvi izdaci često „probijaju“ financijske konstrukcije. Troškovi vezani uz zdravstvene probleme odnosno oni povezani sa smrtnim slučajevima nažalost ne biraju vrijeme a, uz sve ostalo, jako opterećuju budžete.

U takvim okolnostima, kad im je hitno potreban novac a nemaju dovoljno tekućih prihoda, ljudi lako zapadnu u očaj misleći da se nalaze u bezizlaznoj situaciji.

No ipak postoji jednostavno i brzo rješenje dolaska do prijeko potrebne gotovine. Radi se o otkupu zlata. Tu se mogu unovčiti odnosno zamijeniti za gotovinu bilo koji predmeti načinjeni od zlata. Najčešće je to stari i nenošeni nakit, davno naslijeđene i demodirane ogrlice i narukvice, prstenje i naušnice, zubno zlato, dukati i zlatnici, satovi… Lider u ovoj djelatnosti na hrvatskom tržištu je tvrtka Auro Domus. Ukoliko niste sigurni je li vaš nakit zlatan, posjetite jednu od njegovih poslovnica gdje će ga stručni djelatnici profesionalnom metodom provjeriti i utvrditi čistoću i masu zlata. Ta je procjena besplatna, a ponuda koju dobijete neobvezujuća. Važno je napomenuti i da pri otkupu zlatnog predmeta nije bitno njegovo trenutno stanje već količina i karataža zlata od kojeg je načinjen. Sama procedura otkupa zlata je pouzdana, diskretna i brza. Otkup zlata, kao i isplata, vrše se na licu mjesta. Stoga klijenti Auro Domusa iz poslovnice izlaze već za nekoliko minuta, s tisućama kuna u džepu.

Ova tvrtka s dugom tradicijom, stručnim osobljem kao i tisućama zadovoljnih mušterija, garantira besprijekornu uslugu. Nju su tisuće zadovoljnih klijenata prepoznali kao rješenje svojih financijskih  problema te razborit način podebljanja kućnog budžeta.

Auro Domus-ove poslovnice za otkup zlata nalaze se i u Velikoj Gorici, na adresi Zagrebačka 15. Kako za otkup zlata vlada veliki interes građana, sve se informacije mogu dobiti i pozivom na besplatni broj telefona 0800 73 72.