Prijava

Vaša prijava

Jelečić iz Vukovine startao u novu kalendarsku godinu

[]

Nogometaši širom Turopolja probudili su se iz zimskog sna. Gorica će u petak u Puli već tražiti prve proljetne prvoligaške bodove, a amateri tek započinju pripreme, pa tako i Jelačić iz Vukovine. Podsjetnik, Jelačić je član Jedinstvene županijske lige (peti rang našeg nogometa), a nakon jesenske polusezone dijeli drugu poziciju s Lomnicom koja je za pogodak bolja, a pet bodova iza lidera iz Ivanić Grada. Trener Jelačića Stefan Rajić uvijek je na dispoziciji za medije pa tako i City portal. Evo njegovog sažetog izvješća i monologa:

– S pripremama smo krenuli u ponedjeljak 24. siječnja, a na prvom treningu je prisustvovalo 25 igrača. Plan priprema je odrađivanje 4 treninga tjedno plus utakmica vikendom. Dogovorene su pripremne utakmice s Gradićima (29.01.), Lukavcem (5.02.), Slogom Štrigova (12.02.) i Top Kerestincem (20.02.). Od novih igrača došli su nam Matija Sokić (bočni) i Domagoj Koprivčić (stoper) te nam se treninzima vratio Ivan Smok nakon teže ozljede – rekao je Rajić.

Ivan Smok

Otišao je samo Patrik Nezirović koji je i prestao s igranjem nogometa. Za drugi dio prvenstva ciljevi su nastaviti gdje smo stali na jesen, dobro se pripremiti, ići utakmicu po utakmicu, gledati samo sebe i svoju izvedbu, a onda vjerujem da ni dobri rezultati neće izostati kao i do sada. Traži se i afirmacija još ponekog mladog igrača. U kadru igrača su: Davor Sakač, Ivan Marković, Antoni Prizmić, Filip Harambašić, Josip Matić, Josip Mihanović, Josip Miletić, Jurica Čumpek, Ivan Landeka, Mateo Maslać, Miron Memić, Petar Krasnić, Mateo Nikić, Marko Rovišan, Saša Sabljak, Ivan Smok, Filip Zagorec, Jakov Karaula, Matija Sokić, Domagoj Koprivčić, Antonio Nikić, Mario Malbašić, Vito Kmezić, Patrik Jurić, Marko Rajić, Stjepan Perečinec, Karlo Juričić, Hrvoje Polić i Jakša Tomović”- otkrio je Stefan Rajić, trener Jelačića iz Vukovine. Neslužbeno se javio i predsjednik Saša Matejčić, ali on novosti otkriva samo kad je već sve blagoslovljeno, a mi smo pak istrenirani na strpljenje.