Prijava

Vaša prijava

Uz financijsku potporu Grada, sponzora i mještana NK Lukavec stvara još bolje uvjete za rad

[]

U ponedjeljak 24. siječnja 2022. godine gradonačelnik grada Velike Gorice Krešimir Ačkar zajedno s predsjednikom Mjesnog odbora Lukavec Ivanom Kosom i predsjednikom NK Lukavec Goranom Gutešom obišao je novouređene prostorije zgrade NK Lukavec.

U proteklih nekoliko mjeseci uređene su prostorije za suce i sutkinje sa sanitarnom opremom te svlačionice za domaće i gostujuće igrače. Uređenje navedenih prostorija velikim dijelom je financirano od strane sponzora te sredstvima grada Velike Gorice.

-Također, na pomoćnom igralištu postavljeni su reflektori čija je cijena 40.000,00 kuna, a financirani su donacijama naših mještana. Razlog ovih radova je zadovoljavanje uvjeta za sudjelovanje kluba u 3.HNL koje će klub ispuniti izgradnjom tribine-rekao je Kos.

Upravo su reflektori bili glavna tema razgovora gradonačelnika i predstavnika kluba. Radovi na izgradnji tribine započeli su prije nekoliko dana, a financijska sredstva osigurao je grad Velika Gorica.

-Ulaganje u sportsku infrastrukturu u svim našim naseljima, ulaganje je u zdrav život naše djece i mladih-rekao je prilikom obilaska gradonačelnik Ačkar.

-Dok su prošle jeseni sve domaće utakmice NK Lukavca održane u Kurilovcu na SRC Udarnik, očekuje se da će do početka proljeća prvi navijači pratiti utakmice našeg kluba s novih tribina-zaključio je Kos.