Prijava

Vaša prijava

FOTO Frizer iz Zagreba Drago Sastić u samom svjetskom vrhu na frizerskom natjecanju u Japanu

[]

Festival kose – advent u kosi, 3. izdanje, u organizaciji firme Shapeit j.d.o.o održano je u Zagrebu u Hotelu International, 14. studenog prošle godine. Dodijeljene su prestižne nagrade, Kristalni cvijet – dobitnica Matea Mesić iz Velike Gorice i Zlatna tijara Maslina.

27.01.2022. Zagreb. Frizer iz Zagreba Drago Sastiću top 10 frizera u svijetu. Foto: Ognjen Karabegović

Pozornicu toga dana krasili su modeli sa svjetskog i europskog natjecanja iz frizerskog salona Potepuh (vl. Drago Sastić, Ilica 490, Zagreb). Maestro Sastić je  2016. godine u Parizu postao prvak Europe u muškom šišanju, a 2017. godine u Parizu postao je vice prvak svijeta također u muškom šišanju.

Tri dana prije manifestacije ‘Advent u kosi’ eminentni frizer poslao je dva svoja rada na svjetsko natjecanje frizera majstora u muškom šišanju u dvije kategorije u Japan. Bilo je prijavljeno 1800 radova iz 56 zemalja iz čitavog svijeta. U tako izuzetno jakoj konkurenciji svjetskih majstora frizera Sastić je osvojio 9. mjesto! Znači, plasirao se u top 10 frizera u svijetu!!

27.01.2022. Zagreb. Frizer iz Zagreba Drago Sastić u top 10 frizera u svijetu. Foto: Ognjen Karabegović

Zahvaljujući toj prestižnoj nagradi i njegovom velikom znanju i iskustvu u frizerskoj struci, Hrvatska je dobila veliku reklamu u čitavom svijetu kao zemlja koja ima vrhunske stručnjake i velike majstore u frizerskoj struci.

Majstor Sastić u svom salonu uvijek dočekuje klijente s osmjehom i glazbom. Frizer-glazbenik je, naime, dugi niz godina bubnjar u sastavu Zlatni koralji, koji je prošle godine izdao novi CD s pjesmom ”Nek’ je zdravlja, nek’ je sreće, nek’ je ljubavi”.

27.01.2022. Zagreb. Frizer iz Zagreba Drago Sastić u top 10 frizera u svijetu. Foto: Ognjen Karabegović

Kroz njegov salon prošlo je, također, mnogo učenika iz srednjih strukovnih škola koji su postali majstori frizeri. Tako je Laura Todorović, učenica iz Srednje strukovne škole Zagreb, osvojila Kristalni cvijet za svečanu frizuru na Adventu u kosi 2019. godine, a mentor joj je bio majstor Sastić.

Galerija fotografija


Novi valovi dobrote

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike