Prijava

Vaša prijava

Donacijama mještana kupljen, nakon 42 godine lomnički vatrogasni FAP otišao u zasluženu mirovinu

[]

Još jedno vozilo iz Vatrogasne zajednice Velika Gorica odradilo je svoje, a danas je imalo posljednju vožnju, I to ne na teren, nego ravno u mirovinu, i to ni više ni manje nego u Muzej hrvatskog vatrogastva gdje će služiti kao eksponat muzeja. Riječ je o navalnom vozilu DVD-a Donja Lomnica.

-Tako legendarni FAP nakon 42 godine službe, koji za nas ima i sentimentalnu vrijednost,  jer su uz njega stasale generacije i generacije  vatrogasaca, a kupljen je  donacijama mještana Donje Lomnice,  neće završiti u rezalištu, nego će ponosno krasiti prostore Muzeja hrvatskog vatrogastva, što će biti i svojevrsna promocija tradicije vatrogastva Donje Lomnice , odnosno Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice-rekao je Ivica Stepanić predsjednik DVD-a Donja Lomnica.

 

Zaslužena je ovo mirovina, jer 42 godine služiti u vatrogastvu je jedan uistinu lijep staž. A FAP kad bi mogao pričati, tko zna kakve bi priče sve podijelio. Zato, ako se nađete u Varaždinu, otiđite do Muzeja i pozdravite ovog friškog umirovljenika.