Prijava

Vaša prijava

Za socijalne, zdravstvene i projekte branitelja Grad je osigurao više od milijun kuna

[]

Grad Velika Gorica poziva udruge iz područja socijalno-humanitarne i zdravstvene djelanosti kao i braniteljske udruge da prijave svoje programe i projekte za dodjelu financijske potpore, a ove je godine ukupno na raspolaganju 970 tisuća kuna. Za socijalno-humanitarne i zdravstvene programe osigurana je 550 tisuća kuna, a za programe braniteljskih udruga 420 tisuća kuna.

Udruge mogu prijaviti program/projekt za aktivnosti koje doprinose socijalnim uslugama i humanitarnoj djelatnosti, integraciji socijalno depriviranih skupina stanovništva, psihosocijalnoj pomoći osobama s problemima ovisnosti, zaštiti i promicanju prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji, poboljšanju kvalitete života starijih i nemoćnih osoba, poticanju i razvoju socijalnog poduzetništva, promicanju i razvoju volonterstva, zaštiti zdravlja kao i promicanje vrijednosti Domovinskog rata te poboljšanje kvalitete života stradalnika Domovinskog rata.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/ projektu je 5 tisuća kuna, a najveći iznos je 120 tisuća kuna. Rok za dostavu prijedloga programa i projekata je 18.ožujka.

Osim toga, objavljen je i javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora spomenutih udruga, a za tu namjenu osigurano je 230 tisuća kuna. Za socijalno-humanitarne i zdravstvene aktivnosti osiguran je iznos od 100 tisuća kuna, a za aktivnosti udruga proisteklih iz Domovinskog rata osigurano je 130 tisuća kuna. Najmanji iznos financijske potpore koji se može prijaviti i ugovoriti je tisuću kuna, a najveći iznos je 15 tisuća kuna.

Ovaj Javni poziv otvoren je do 30. studenoga ili do iskoristivosti sredstva u proračunu Velike Gorice.