Prijava

Vaša prijava

Nova premijera Scene Gorica: Pale sam na svijetu

[]

Jedna od najpoznatijih bajki za djecu uskoro će se premijerno naći pred velikogoričkom publikom, jer Scena Gorica donosi novu dječju predstavu – Pale sam na svijetu, autora Jensa Sigsgaarda. Ova kratka, ali zanimljiva bajka govori o dječaku koji, probudivši se jednog jutra, otkriva kako je jedini čovjek na svijetu. Istražujući tim novim očima svijet oko sebe, uživa u novostečenoj slobodi. Dogodovštine koje doživljava u početku ga vesele, međutim ubrzo shvaća kako veselje koje doživljava nema s kime podijeliti. Na sreću, otkriva kako je sve što je doživio bio samo san.

Režiju i dramatizaciju potpisuje Ivana Čoh, glume Ana Vilenica i Tomislav Krstanović, kostimografiju je radila Iva Šimunović Lisak, scenografiju Irena Kraljić, glazbu potpisuje Neven Šverko, a oblikovanje svjetla Vesna Kolarec.

Prva izvedba za građanstvo održava se u nedjelju, 20. ožujka, u 17 sati, čime će Scena Gorica ujedno obilježiti i Svjetski dan kazališta za djecu i mlade. Ulaznice su već u slobodnoj prodaji, a možete ih nabaviti po cijeni od 30 kuna na blagajni Učilišta i online.

The post Nova premijera Scene Gorica: Pale sam na svijetu first appeared on cityportal.hr.

Objava Nova premijera Scene Gorica: Pale sam na svijetu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.