Prijava

Vaša prijava

Lajnap Stand Up Comedy  gostuje u Kravarskom

[]

16.03.2022. Velika Gorica. Kravarsko. Najava nastupa skupine ‘Lajnap comedy’. Foto: Lajnap comedy, David Jolić/cityportal.hr

Udruga mladih Kravarsko javila nam je da će u njihovom mjestu gostovati popularna skupina komičara Lajnap Stand Up Comedy. Ideja o stand up večeri u Kravarskom rodila se na jednom od sastanaka članova Udruge, a polazište je bio dojam kako dugo nisu vidjeli nasmiješena lica svojih sumještana zbog potresa, epidemije korona virusa, dvogodišnjih epidemioloških mjera i cjelokupne situacije u svijetu.

16.03.2022. Velika Gorica. Kravarsko. Najava nastupa skupine ‘Lajnap comedy’. Foto: Lajnap comedy, David Jolić/cityportal.hr

Vrijedni članovi poslali su niz upita poznatim komičarima, a prvi koji su odgovorili na njihov mail bili su dečki iz Lajnap comedy. Prihvatili su poziv Udruge mladih da dođu u Kravarsko i ne samo to, odrekli su se svog honorara!

Stand up večer je 01.04.2022. godine u 19 sati u Domu kulture Kravarsko. Pozivaju se stanovnici Kravarskog da napune prostorije Doma ‘od poda do plafona’, da dođu i uživaju u večeri urnebesnog smijeha. Ulaz je besplatan.

Galerija fotografija

The post Lajnap Stand Up Comedy  gostuje u Kravarskom first appeared on cityportal.hr.

Objava Lajnap Stand Up Comedy  gostuje u Kravarskom pojavila se prvi puta na cityportal.hr.