Prijava

Vaša prijava

Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom

[]

Putoholičari Iva i Branko Krčmar stižu u Veliku Goricu kako bi vam dočarali ljepote i dašak dvije zanimljive destinacije – Uskršnjih otoka i Kolumbije.

Kroz fotografije i video projekcije upoznajte mističnu kulturu otoka koja dan danas nije do kraja odgonetnuta. Kažu kako je, sam osjećaj da stojiš na otoku koji je tamo negdje u srcu Tihog oceana, u “pupku svijeta” kako ga vole zvati otočani, fascinantan. Uz to, Kolumbija postaje sve popularnija destinacija, a djelomično zahvaljujući seriji “Narcos” i poznatom kolumbijskom gangsteru, krijumčaru kokaina i vođi Medellinskog kartela, Pablu Escobaru. Osim toga, zemlja je to koja skriva mnoge ljepote, zanimljive gradove, duboke džungle i prelijepe karipske plaže.

Foto: Putoholičari

O ljepotama ove dvije destinacije, o doživljajima i nezaboravnim avanturama na drugom kraju svijeta saznajte sutra na ovom putopisnom predavanju koje će biti u vijećnici Pučkog učilišta u 19 sati.

Objava Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom pojavila se prvi puta na cityportal.hr.