Prijava

Vaša prijava

FOTO Ema Kutlić pobjednica Međužupanijskog izlučnog natjecanja učenika frizera u Zagrebu

[]

18.03.2022. Zagreb. Međužžupanijsko izlučno natjecanje učenika frizerske struke. Foto: SSŠ

Učenica 3.e razreda Srednje strukovne škole Velika Gorica Ema Kutlić pobijedila je na Međužupanijskom natjecanju učenika frizerske struke, koje je održano prošlog petka (18. ožujka 2022.) u Obrtničkoj školi za osobne usluge Zagreb. Natjecanje je provedeno kroz jedan model zadatka – model A u trajanju od 3 sata.

18.03.2022. Zagreb. Međužžupanijsko izlučno natjecanje učenika frizerske struke. Jelena Pauk i Ema Kutlić. Foto: SSŠ

Ema je pokazala svoje znanje i vještine primjenom znanja o bojanju kose i tehničkoj izradi zadane frizure te je pokazala svoje umjetničke kvalitete. Za svoju kreaciju dobila je 298 bodova od maksimalnih 300!! Osvojila je prvo mjesto i plasman na Državno natjecanje Worldskills Croatia 2022, koje će biti održano u svibnju ove godine. Pohvaljena je od svih članova ocjenjivačkog povjerenstva, mentora, ostalih natjecatelja te od ravnateljice i predsjednice povjerenstva Darinke Štampar za izuzetnu kvalitetu izrade i čistoću rada.

18.03.2022. Zagreb. Međužžupanijsko izlučno natjecanje učenika frizerske struke.Foto: SSŠ

Članovi povjerenstva bili su dugogodišnji natjecatelji i reprezentativci Hrvatske frizerske reprezentacije Josip Križnjak, Amela Pejković i Mario Vidaček. Emu je za natjecanje pripremala i vodila mentorica Jelena Pauk kroz svakodnevne treninge u radnom tjednu i vikendima. Odsad će učenica i mentorica nastaviti pripreme jednakim tempom, možda i pojačanim, da bi pobjednica bila vrhunski spremna za Državno prvenstvo Worldskills Croatia 2022. Ova manifestacija se najavljuje kao vrhunska u Republici Hrvatskoj u obrazovanju kvalitete svjetske razine.

18.03.2022. Zagreb. Međužžupanijsko izlučno natjecanje učenika frizerske struke.Foto: SSŠ

Ema Kutlić je pobjedom na najljepši način čestitala svojoj školi Dan Srednje strukovne škole, koji su priredbom, stručnim i sportskim aktivnostima učenici obilježili istog dana kada je ona ostvarila sjajan rezultat. Vjerujemo da će njen uspjeh biti dodatno vrjednovan.

Galerija fotografija

Objava FOTO Ema Kutlić pobjednica Međužupanijskog izlučnog natjecanja učenika frizera u Zagrebu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.