Prijava

Vaša prijava

Sara Habijančić iz Belgije u Veliku Goricu donijela brončanu medalju

[]

U Taekwondo klub Velika Gorica stigla je još jedna medalja, ovoga puta brončanog sjaja. Naime, Sara Habijančić branila je boje Velike Gorice na G2 Belgium open 2022., a riječ je o turniru iz serije Grand prix turnira svjetske taekwondo federacije, koji je ugostio preko 1300 natjecatelja iz više od 40 zemalja svijeta.

Sara, inače juniorka -59kg, odlično je odradila turnir u izrazito kvalitetnoj konkurenciji. Nakon što je pobijedila prestavnice Poljske, Austrije i Nizozemske u polufinalu je izgubila borbu od predstavnice iz Mađarske, aktualne viceprvakinje Europe. i tako osvojila 3.mjesto i bodove na europskoj rang listi za juniore/ke. S ovih 7 bodova Sara će se smjestiti u prvih 30 juniorki Europe što je odličan rezultat.

– S obzirom da je Belgija zadnji tjedan ukinula dosta ograničenja vezano za pandemiju koja nas prati već dvije godine ovo je bio prvi europski turnir koji nas je napokon vratio u ona vremena prije 3.mjeseca 2020.godine. Bilo je nevjerojatno za vidjeti prepunu dvoranu sportaša i bez ikakvih ograničenja – prepričali su nam iz kluba.

Objava Sara Habijančić iz Belgije u Veliku Goricu donijela brončanu medalju pojavila se prvi puta na cityportal.hr.