Prijava

Vaša prijava

Policija kaznila Velikogoričane koji su nepropisno parkirali na mjestima za invalide

[]

Djelatnici Policijske postaje Velika Gorica jučer su, od 8 do 16 sati, proveli akciju nadzora parkiranja vozila na mjestima označenim za parkiranje vozila sa znakom pristupačnosti.

Tom prilikom utvrđeno je 24 ciljanih prekršaja, od kojih je 23 prekršaja nepropisnog parkiranja na mjestu rezerviranom za parkiranje vozila osoba sa invaliditetom te jedan prekršaj nepropisnog korištenja oznake pristupačnosti. Također utvrđeno je i 12 ostalih prekršaja iz domene prometa pa je ukupno utvrđeno 36 prometnih prekršaja.

– Utvrđena su i 2 kaznena djela„ Krivotvorenje isprave“ gdje su počinitelji privedeni u postaju na kriminalističko istraživanje kojom prilikom je protiv istih podignuta kaznena prijava. Isto tako zatečena su 3 vozila s nevažećim „ znakom pristupačnosti“ koja su oduzeta uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta – istaknuli su iz goričke policije te najavili kako će policijski službenici svakodnevno kao i do sada neposrednim nadzorom na terenu uočavati i sankcionirati utvrđene prekršaje prema zatečenom stanju na terenu.

– Također ćemo pojačano vršiti obilazak parkirališta i mjesta gdje se okuplja veći broj građana te gdje postoje obilježena parkirališna mjesta namijenjena za parkiranje vozila osoba s invaliditetom kao što su trgovački centri, zgrade lokalne uprave i samouprave i slično – poručili su iz policije.

 

Objava Policija kaznila Velikogoričane koji su nepropisno parkirali na mjestima za invalide pojavila se prvi puta na cityportal.hr.