Prijava

Vaša prijava

Grad raspolaže s 300 tisuća kuna za programe udruga koje se bave poljoprivredom, lovstvom i zaštitom životinja

[]

Grada Velika Gorica iz svog proračuna izdvojit će 300 tisuća kuna za financiranje programa ili projekata udrugama koje se bave poljoprivredom, lovstvom i zaštitom životinja.

Udruge tako mogu ostvariti jednokratnu financijsku potporu za podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga, obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, edukacije, promicanje razvitka i svekolikog unapređivanja poljoprivredne proizvodnje, promicanje zaštite životinja i smanjenje broja napuštenih i izgubljenih kućnih ljubimaca i brojne druge aktivnosti koje možete pronaći ovdje.

– Popis projektnih aktivnosti nije konačan već samo ilustrativan, te će se odgovarajuće aktivnosti koje doprinose ostvarenju općih i specifičnih ciljeva Natječaja, a nisu navedene, također uzeti u obzir za financiranje – istaknuli su iz Grada te dodali kako će najmanji iznos sredstava koji se može ugovoriti po pojedinom projektu je 2 tisuće kuna, a najveći 100 tisuća kuna.

Natječaj je otvoren 30 dana od datuma objave.

 

Objava Grad raspolaže s 300 tisuća kuna za programe udruga koje se bave poljoprivredom, lovstvom i zaštitom životinja pojavila se prvi puta na cityportal.hr.