Prijava

Vaša prijava

Ema Bakula iz TKD Velika Gorica osvojila zlato u Splitu

[]

Članice Takewondo kluba Velika Gorica proteklog vikenda nastupil su u Splitu na turniru Dalmacija kup 2022, a koji je okupio više od 400 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ove godine ovaj turnir je izabran kao jedan od tri kvalifikacijska turnira za ulazak u kadetsku reprezentaciju koju ove godine očekuje svjetsko prvenstvo u srpnju

Gorički klub nastupio je sa 7 sportašica, Ema Bakula, Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Dora Habijančić, Petra Braim koje su „hvatale“ prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Marinelom Bašković koje je nastupila u juniorskoj konkurenciji.

– Odličan turnir je odradila Ema Bakula koja je osvojila prvo mjesto i tako zauzela prvu poziciju koja joj otvara vrata kadetskog svjetskog prvenstva. Ostale naše članice nažalost su izgubile u prvim kolima. Preostala su još dva kvalifikacijska turnira za kadete/kinje, u svibnju i lipnju . Sve naše članice su još u „igri“ i sigurni smo da će dati još više na sljedećim turnirima kako bi pokušale izboriti nastup na svjetskom prvenstvu – istkanuli su iz Kluba.

 

Objava Ema Bakula iz TKD Velika Gorica osvojila zlato u Splitu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.


Mucanje kao kompleksna teškoća