Prijava

Vaša prijava

Uspješna humanitarna prodaja tulipana za Zakladu Ana Rukavina

[]

Socijaldemokratski forum žena SDP-a Velika Gorica, nakon dvogodišnje pauze, ponovno je organizirao tradicionalnu humanitarnu akciju “Omiljeni cvjet Ane Rukavine”. U ovu su se akciju prvi puta uključili prije 12 godina, a sve s ciljem podupiranja rada Zaklade Ana Rukavina.

Velikogoričani su tulipane, omiljeni cvijet preminule Ane Rukavine, mogli kupiti danas na štandu kod Tržnog centra i novčanom donacijom podržati rad Zaklade.

–  Velika Gorica jedan je od 90 gradova i općina diljem Hrvatske u kojem se održala ova akcija Foruma žena i zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su nam pomogli da naša akcija uspije. U vrlo kratkom roku prodali smo sve zalihe koje smo imali. Uz cvijeće dobili su i prigodni letak o važnosti rada Zaklade s kojim želimo osvijestiti da je u nama lijek i da svatko može pomoći – istaknuli su iz goričkog Foruma.

Sav prihod prikupljen prodajom tulipana donirat će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a on obuhvaća razvoj Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Banke krvi iz pupkovine, promicanje i poticanje mladih stručnjakinja i stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Objava Uspješna humanitarna prodaja tulipana za Zakladu Ana Rukavina pojavila se prvi puta na cityportal.hr.