Prijava

Vaša prijava

Šest medalja za članove Karate kluba Velika Gorica

[]

Krajem mjeseca, članove Karate kluba Velika Gorica očekuje državno prvenstvo, a kao svojevrsna provjera trenutne forme poslužio im je međunarodni turnir TAD CUP u Rijeci koji je održan proteklog vikenda. U sportskoj dvorani Zamet okupilo se više od 700 natjecatelja iz Italije, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Gorički karate klub nastupio je s 11 natjecatelja u kategoriji kadeta, juniora i U21, a osvojili su ukupno šest medalja. Od čega su dva zlata, srebro i tri bronce. Najuspješnije na najvišem postolju su bile Katja Braica i Matea Kordić, Vita Kučan srebrna, dok su broncu osvojili Ema Filković, Matej Vuković i Nikola Huzjak.

Foto: KK Velika Gorica

– Cure i dečki su uglavnom odradili odlične borbe, a u fokusu nam nije bio rezultat nego da svi imaju čim više mečeva. Najviše bi istaknuli kategoriju kadetkinja +54 kg gdje smo imali 3 predstavnice, a koja je bila najmasovnija kategorija turnira sa 24 natjecateljice. Ema Filković je kroz 5 borbi, od čega u 4 pobjeđuje, uspjela na kraju osvojiti broncu i popeti se na postolje – istaknuli su iz kluba te se nadaju dobrim rezultatima na predstojećem PH koje će se održati u Samoboru od 23. do 24. travnja.

 

Objava Šest medalja za članove Karate kluba Velika Gorica pojavila se prvi puta na cityportal.hr.


Nedjelja – izvješće o broju oboljelih do 10 h

Modelarska liga Zagrebačke županije