Prijava

Vaša prijava

U vikend akciji 67-godišnji muškarac u Šiljakovini napuhao 1,44 promila

[]

Još je jedna vikend akcija iza goričke policije. Ponovno je u fokusu bila brzina, alkohol i nekorištenje pojasa. Od 8. do 11.travnja u vremenu od 22 do 6 sati na području Policijske postaje Velika Gorica utvrđeno je 19 ciljanih prekršaja od čega je 5 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, 4 prekršaja prebrze vožnje te 10 prekršaja nekorištenja pojasa. Također je utvrđeno 7 ostalih prekršaja iz domene prometa pa je ukupno utvrđeno 26 prometnih prekršaja.

– U petak oko 22 sata u Šiljakovini je zaustavljen 67- godišnji muškarac. Nadzorom kod raskrižja ulica Franje Ogulinca Selje i Ivana Šabana utvrđeno je da je vozio pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg alkohola u organizmu, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,1g/kg. Isti nije recidivist i privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen iz prometa te mu je izdan Prekršajni nalog – izvijestili su iz PP Velika Gorica

Spomenimo i kako je gorička policija provela tjednu akciju “Nadzor korištenja sigurnosnog pojasa” usklađeno sa zemljama EU. U vremenu od 4. do 10. travnja utvrđeno je 84 ciljana prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa od čega su 72 prekršaja vozača i 12 prekršaja putnika.

 

Objava U vikend akciji 67-godišnji muškarac u Šiljakovini napuhao 1,44 promila pojavila se prvi puta na cityportal.hr.