Prijava

Vaša prijava

Prodajna izložba kreativnih čuda zadruge V.G.Izazov

[]

Unikatne pisanice, drveni tulipani, kokice, zečeki ili pak čili duginih boja i još svakojaka mala kreativna čuda pronaći ćete u utorak i srijedu na Prodajnoj izložbi pod nazivom ‘Uskrs’ učeničke zadruge V.G.Izazov u njihovom dvorištu na adresi Kolodvorska 68.

Tamo se nakon petrinjskog potresa privremeno smjestio Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica pri kojem djeluje ova učenička zadruga i to već više od 15 godina. Njihove prigodne prodajne izložbe za Božić i Uskrs već su dobro poznate našim sugrađanima, pa sad se nakon ukidanja većine epidemioloških mjera posebno vesele novim druženjima.

Foto: radovi učeničke zadruge V.G. Izazov/Kristina Majdak

Oko 30 učenika, korisnika, ali i samih djelatnika uključilo se u pripremu proizvoda na temu Uskrsa i proljeća.

– Na prodajnoj izložbi ćemo ponuditi različite kokice, zečiće, vjenčiće, jajčeka i pisanice, svakakvih proljetnih i uskrsnih dekorativnih predmeta. Imamo i cvjetove tulipana od drva, ali i sadnice čili paprike u duginim bojama, feferona, bit će sigurno za svakoga ponešto – kaže nam voditeljica zadruge Kristina Majdak.

Foto: radovi učeničke zadruge V.G. Izazov/Kristina Majdak

Ističe kako će cijene biti povoljne, a učenici se jako vesele kad mogu prodavati svoje proizvode, jer to je za njih izazov kojim žele ostvariti određeni cilj.

– Ovog puta nam je cilj prikupiti sredstva za gradnju sjenice u dvorištu. Stoga pozivam sve naše sugrađane da nas posjete ta dva dana, bit ćemo na otvorenom, vjerujem da svatko može naći nešto za sebe ili svoje bližnje – poručuje.

Za kraj nam otkriva i kako će krajem svibnja na Županijskoj smotri učeničkih zadruga u Rugvici predstaviti novi suvenir izrađen na 3D printeru. Stoga, podržite vrijedne i kreativne zadrugare V.G.Izazova kupnjom proizvoda na njihovoj prodajnoj izložbi u utorak 12. i srijedu 13. travnja, od 12 do 14 sati, u dvorištu Kolodvorske 68.

 

Objava Prodajna izložba kreativnih čuda zadruge V.G.Izazov pojavila se prvi puta na cityportal.hr.