Prijava

Vaša prijava

Sara Habijančić viceprvakinja Hrvatske, Sara Anđelić i Marinela Bašković brončane

[]

Hrvatski taekwondo savez organizirao je za vikend u Podsusedu Prvenstvo Hrvatske za juniore/juniorke. Na natjecanju je nastupilo 170 natjecatelja iz 38 klubova, a iz goričkog Taekwondo kluba nastupili su s pet natjecatelja. Klub i Grad Veliku Goricu predstavljali su Marinela Bašković -46kg, Sara Habijančić i Sara Anđelić -59kg, Ema Kučiš +68kg i Lucijan Kompes -68kg.

– Ema i Lucijan su nažalost izgubili u borbama za medalju i tako osvojili 5.mjesto. Sara Anđelić i Marinela Bašković zaustavljene su polufinalnim borbama i zasluženo osvojile brončane medalje. Sara Habijančić je u vrlo neizvjesnoj i vrlo zahtjevnoj finalnoj borbi, u kojoj ostaje „gorak okus“ u ustima, pokleknula od protivnice iz Knina i tako postala viceprvakinjom Hrvatske za 2022. godinu – istaknuli su iz TKD Velika Gorica.

Foto: TKD Velika Gorica

Goričke juniorke su s ovim rezultatima zauzele visoko 6.mjesto u poretku 38 klubova.

– Kao što smo već govorili, a priča se i dalje nastavlja, nove državne medalje već 10 godina bez prestanka naše članice i članovi donose u naš grad – istaknuli su iz kluba.

Objava Sara Habijančić viceprvakinja Hrvatske, Sara Anđelić i Marinela Bašković brončane pojavila se prvi puta na cityportal.hr.