Prijava

Vaša prijava

Radovi u Svačićevoj ulici privode se kraju

[]

Uređenje Svačićeve ulice u centru grada privodi se kraju. Ulica je u fazi asfaltiranja, a sve bi trebalo biti gotovo do kraja sutrašnjeg dana kada će se njome ponovno moći nesmetano voziti. Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je obišao radove.

– Zahvalio bi se ovom prilikom svim stanarima Gradske četvrti Hrvatski velikani na strpljivosti. Znamo da nije bilo nimalo jednostavno i lako živjeti u okolnostima i uvjetima u kojima su oni živjeli u posljednjih godinu dana. Međutim, slika ove gradske četvrti koju danas vidimo je nešto što su sigurno prije pet godina željeli. Nedavno smo obišli i ostale ulice koje su napravljene u sklopu projekta aglomeracije, a koje su zbog loših radova morale biti obnovljene i popravljene – istaknuo je gradonačelnik Ačkar te dodao kako je svime napravljenim u posljednje vrijeme ova gradska četvrt postala jedna od najpoželjnijih mjesta za stanovanje u gradu.

12.04.2022. – Velika Gorica – Obilazak radova u Svačićevoj ulici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Jedan dio ulice i nogostupa je već dovršen, a na redu je i druga polovica prometnice. Ispred GČ Hrvatski velikani, zadovoljstvo radovima koji se privode kraju, izrazila je Ivana Mlinar.

– Nadam se da će građani koji tu žive, ali i oni koji koriste sadržaje ove ulice poput dječjeg vrtića također biti zadovoljni – naglasila je Mlinar.

12.04.2022. – Velika Gorica – Obilazak radova u Svačićevoj ulici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Ovo je kvart su dosta intenzivni radovi i najviše se radi – istaknuo je koji se pritom zahvalio gradonačelniku na svim dosadašnjim izvedenim radovima – kazao je Boris Mužek iz Vijeća GČ Hrvatski velikani.

12.04.2022. – Velika Gorica – Obilazak radova u Svačićevoj ulici – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Na kraju je gradonačelnik Ačkar najavio kako će se i dalje nastaviti s intenzivnim radovima na svim dijelovima koji nisu sanirani i nositi se sa svim komunalnim problemima kako bi stanovnici mogli imati komunalnu infrastrukturu kakvu i zaslužuju.

Objava Radovi u Svačićevoj ulici privode se kraju pojavila se prvi puta na cityportal.hr.


Modelarska liga Zagrebačke županije