Prijava

Vaša prijava

Poduzetnik ste početnik i tražite poslovni prostor? Evo gdje se možete prijaviti…

[]

Grad Velika Gorica poziva poduzetnike početnike da se prijave na Javni poziv za korištenje prostora i usluga „Startup VG Inkubatora’’.

– Ovim Programom Grad Velika Gorica nudi poduzetnicima početnicima korištenje poslovnog prostora i raznih oblika poslovnih usluga u svrhu unapređenja i razvoja njihovog poslovanja, a fokusiran je na unapređenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod mikro i malih poduzeća – istaknuli su iz Grada.

Na korištenje se daje poslovni prostor u vidu radne jedinice i zajedničkih prostorija kao što su prezentacijska dvorana prostor za druženje, soba za sastanke, čajna kuhinja, sanitarni čvor. Prostor je klimatiziran, u potpunosti opremljene pokriven optičkim Internetom. Poslovni prostor daje se na korištenje na minimalno tri, a maksimalno dvanaest mjeseci s mogućnošću produljenja.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro i mali subjekti malog gospodarstva sa sjedištem, a obrtnici i s prebivalištem, na području Grada Velike Gorice. Također, prijavitelj mora imati status poduzetnika početnika, obavljati djelatnost iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te uslužnih djelatnosti te nemaju nikakvih dugovanja prema državi i Gradu kao i gradskim trgovačkim društvima.

Poziv je trajno otvoren, a po popunjenosti trenutnog kapaciteta, isti će biti privremeno obustavljen. Prijave se razmatraju kontinuirano svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Sve o kriterijima, cijenama i postupku odabira možete pronaći na službenoj stranici Grada Velike Gorice.

 

Objava Poduzetnik ste početnik i tražite poslovni prostor? Evo gdje se možete prijaviti… pojavila se prvi puta na cityportal.hr.