Prijava

Vaša prijava

Parkiralište u Kolarevoj obnovljeno prije roka, pojedini vozači i dalje nepropisno parkiraju!

[]

Parkiralište u Ulici Slavka Kolara 4-8 završeno je prije očekivanog roka. Jučer su djelatnici VG Komunalca napravili posljednje radove što je prije svega donijelo olakšanje stanarima koji su nekoliko dana morali tražiti zamjenska parkirališna mjesta.

S novim parkiralištem nova (stara) regulacija. Znak zabrane zaustavljanja i parkiranja jasno je istaknut na ulazu u parking, ali pojedini vozači ga i dalje koriste, a da im to smeta jasno su nam rekli stanari.

-Otiđite i pogledajte da je znak dolje na ulasku, a oni se opet parkiraju, mi plaćamo parking, oni se prave grbavi. I gdje da Hitna stane ako zatreba?-upitali su stanari kad su shvatili da smo novinari.

Provjerili smo informaciju u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i promet gdje nam je pročelnik Dubravko Katulić rekao kako su upoznati s problemom, te da iako se to do sad toleriralo jer je na spomenutom parkingu bilo otežano parkirati prije njegove obnove, uskoro tolerancije neće biti.

-Od idućeg tjedna prvo ćemo ostavljati obavijesti, a ako se vozači i nakon toga ogluše prometni redari će im pisati kazne.

 

Objava Parkiralište u Kolarevoj obnovljeno prije roka, pojedini vozači i dalje nepropisno parkiraju! pojavila se prvi puta na cityportal.hr.