Prijava

Vaša prijava

Maloljetnici pokušali provaliti u trgovinu u Selnici Ščitarjevskoj pa uhvaćeni u Zagrebu

[]

Jedno od kaznenih djela, koje se dogodilo u proteklih tjedan dana na području Policijske postaje Velika Gorica je pokušaj provale u trgovinu u Selnici Ščitarjevskoj.

– Pokušaj provale dogodio se 10.travnja oko 1:50 sati od strane dvoje počinitelja koji su prišli trgovini Beni te tom prilikom razbili staklo ulaznih vrata trgovine. Međutim vlasnik je čuo da se nešto događa i svojim je pristustvom potjerao lopove – rekao nam je inspektor Nikica Ljubanović iz goričke policije.

Počinitelji su se mopedom udaljili od mjesta događaja na područje IV.Policijske postaje, Maksimira i Pešćenice te su i tamo počinili slična kaznena djela.

– Dvojac je uhvaćen od policijskih službenika IV.Policijske postaje te je tom prilikom utvrđeno da se radi o maloljetnim osobama s područja Grada Zagreba. Protiv njih će biti podneseno posebno izvješće kao nadopuna ranije podnesene kaznene prijave nadležnom Općinskom odvjetništvu za mladež u Zagrebu – dodao je Ljubanović.

Objava Maloljetnici pokušali provaliti u trgovinu u Selnici Ščitarjevskoj pa uhvaćeni u Zagrebu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.