Prijava

Vaša prijava

Renata Sabljak i Berislav Arlavi vode vas na glazbeno putovanje “Memories”

[]

Povodom 62. godišnjice rada Pučko otvoreno učilište Velika Gorica svojem gradu i građanima poklanja koncert Renate Sabljak, poznate hrvatske glumice i pjevačice vrhunskog vokala,

Renata radi kao glumica s aktivnim angažmanom u Kazalištu Komedija i vanjski je suradnik na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pojavljivala se u radio-dramama i televizijskim emisijama raznih formata, festivalima, showovima, a svoj glas je posudila u sinkronizacijama brojnih animiranih filmova. Nagrađivana je za svoj rad prestižnim glumačkim nagradama.

– “Memories” je naziv glazbenog druženja koje će probudit sjećanja i vratiti nas u neka druga vremena. Bit će to pravi vremeplov hitova uz koje su mnoge generacije odrastale, pjevale, plesale… – ističu organizatori.

Renatu će na klaviru kroz ovo glazbeno druženje pratiti nagrađivani pijanist Berislav Arlavi koji je prisutan na hrvatskoj i inozemnoj glazbenoj sceni niz godina, uspješno gradeći karijeru kao slobodni umjetnik. U svom radu posvećuje osobitu pažnju stvaralaštvu hrvatskih skladatelja, a dosad je snimio tri nosača zvuka.

Koncert je sutra u Dvorani Galženica s početkom u 20 sati, a ulaz je besplatan.

 

 

 

Objava Renata Sabljak i Berislav Arlavi vode vas na glazbeno putovanje “Memories” pojavila se prvi puta na cityportal.hr.


Tehnički muzej i Znanstveni piknik