Prijava

Vaša prijava

Na daske koje život znače stiže misteriozna predstava o Tesli i njegovom zadnjem satu života

[]

Dana 7. siječnja 1943. godine u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni muškarac koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker sljedećeg će jutra Teslu zateći mrtvog s osmijehom na licu i to će biti ‘istina’. Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i uđite u triler koji se odigrao u posljednjem satu Teslina boravka na zemlji. Ovu misterioznu priču “Tesla – prilagođavanje anđela”, 11.svibnja u Veliku Goricu donosi Kazalište Ka’Bina.

Predstava je umjetnički doprinos razotkrivanju jednog genijalnog znanstvenika i mudrog duhovnog bića. Redatelj Vladimir Posavec Tušek radio je ovu intrigantnu i pomalo misterioznu priču kao psihološku dramu, odnosno triler, a preuzeo je i ulogu Nikole Tesle. Misterioznog gospodina Smitha igra Momčilo Otašević, višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac. Hrvatska ga publika dobro poznaje kroz glavne uloge u mnogim serijama posljednjih deset godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najboljih mladih glumaca s vjernom publikom širom regije.

Predstava je interaktivna i odvija se na pozornici okruženoj publikom, a broj posjetitelja ograničen je na 100. U ponudi su nenumerirane ulaznice. Ulaznice po cijeni od 60 kuna su već u prodaji na blagajni Učilišta ili online. Predstava će biti u Dvorani Gorica s početkom u 20 sati.

 

Objava Na daske koje život znače stiže misteriozna predstava o Tesli i njegovom zadnjem satu života pojavila se prvi puta na cityportal.hr.