Prijava

Vaša prijava

Putujući beerfest BeerĐIR: Craft pivo i dobra zabava čeka vas u Općini Orle

[]

Putujući beerfest BeerĐIR krajem ovog mjeseca po prvi puta stiže u Općinu Orle. Pivoljupci i svi željni dobrog provoda će kroz tri dana, koliko traje ovaj festival piva, imati priliku naučiti kako nastaje craft pivo.

– Od 29. travnja do 1. svibnja moći ćete kušati više od deset vrsta craft piva i počastiti nepce dobrom hranom. Očekuju vas šaroliki sadržaji od pub kviza, beer ponga, treasure hunta, airsoft duela, bacanja sjekira, pa do izbora za Mistera BeerĐira i radionice kuhanja piva. Pivovara Funky i ekipa iz „sve za pivo“ zaduženi su da vas malo poduče i da vam približe zanat i zadovoljstvo koje proizlazi iz kuhanja piva. Radionica je besplatna za sve posjetitelje, a najbrže prijave putem facebook stranice očekuju i pivske nagrade – istaknuli su Davor i Marko, organizatori i ujedno začetnici ovog zanimljivog događaja.

Kada su dečki krenuli s idejom putujućeg pivskog festivala, želja im je dovesti ga svima koji dijele njihovu privrženost dobrom pivu i kvalitetnom sadržaju, a prvi takav festival organizirali su skromno 2021.godine u Hrvatskom Leskovcu.

– Kada je na najmaglovitiji vikend, zadnji vikend hladnog listopada, uz par dobrih koncerata, došla ekipa koja je željela popiti dobro pivo, i u duhu Oktobra, pojesti i dobre pivske kobase, tako je i krenulo razmišljanje i početak realizacije našeg beerfesta. Biti će tu puno zanimljivosti, od lokalnih pivovara, lokalnih OPG – ova, stand up komedije, kazališnih predstava, društvenih igara i još puno toga, sve kako bi promovirali dobru zabavu za što više ljudi, odnosno kako bi se našlo za svakoga ponešto. Uz što veći odaziv posjetitelja, nadamo se da ćemo u tome i uspjeti – proučili su dečki.

Dobre zabave pokraj zgrade Općine Orle neće nedostajati jer će se za glazbeni dio pobrinuti Robert Vnuk s Marijom Gašparić i Dinkom Stipaničev, Yellow Submarine, a za završetak ovog pivskog festivala kao šećer na kraju dolaze Bacon & Blues corporation.

 

 

 

Objava Putujući beerfest BeerĐIR: Craft pivo i dobra zabava čeka vas u Općini Orle pojavila se prvi puta na cityportal.hr.


Obilježili smo Dan planeta Zemlje