Prijava

Vaša prijava

MRACLIN Prvomajski bažul i rođendan Društva žena “Anđela Lovreković”

[]

Ove godine, Praznik rada pada u nedjelju, pa neće biti prilike za spajanjima godišnjih odmora i slobodnih dana, no, ono što veseli je da se proslave vraćaju u punom sjaju. Za to se već pripremaju u susjednom nam Mraclinu, gdje će u subotu, iako dan ranije, proslaviti Praznik rada i blagdan sv.Josipa Radnika. No, proslava će biti još veća jer tamošnje Društvo žena proslavit će ujedno i svoj rođendan.

– Društvo žena „Anđela Lovreković“ poziva sve radne ljude, umirovljenike, mladež i poštenu inteligenciju da se u subotu okupe na terasi NK „Mraclin“ gdje će se od 14 sati, servirati pravi, domaći prvomajski bažul. Uz to, ove godine Anđele slave svoj 5. rođendan, pa će ovo biti prigoda da se obilježi i ova njihova obljetnica – rekli su iz Mraclina.

Uz bažul po pristupačnoj cijeni, u ponudi će biti razna pića, a sve goste Anđele će počastiti pićem dobrodošlice i domaćim kolačima.

– Bit će tu i zabave za najmlađe gdje će naša mještanka Jelena Cvetnić organizirati igraonicu za djecu, pa stoga, povedite i malene. Za dobar glazbeni štimung pobrinuti će se „Dobre duše“, tako da će se moći zaplesati i zapjevati – pozvali su iz Mraclina.

Objava MRACLIN Prvomajski bažul i rođendan Društva žena “Anđela Lovreković” pojavila se prvi puta na cityportal.hr.