Prijava

Vaša prijava

Alkoholizirani 49-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje vozilom izazvao prometnu nesreću

['pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda', 'PP VELIKA GORICA', 'prometna']

U vremenu od 29.travnja do 02.svibnja u vremenu od 22,00 do 06,00 sati, na području policijske postaje Velika Gorica, temeljem plana PU Zagrebačke provedena je akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“, kojom prilikom je utvrđeno 40 ciljanih prekršaja.

Najviše vozača prebrzo je vozilo, njih 27. Zaustavljeno je 9 vozača pod utjecajem alkohola, dva su prekršaja vezana uz nekorištenje sigurnosnog pojasa, a zabilježen je i po jedan prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i upravljanje neregistriranim vozilom.

-Dana 01.svibnja u 00,23 sati, muškarac starosti 49 godina upravljao je osobnim automobilom kolnikom Zagrebačke ulice u Velikoj Gorici. Kod kbr.115 sudjelovao je u prometnoj nesreći, sudar dva osobna vozila s ozlijeđenim osobama gdje je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,88 promila i prije stjecanja prava na upravljanje. Smješten je u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstava – alkohola na rok do 12 sati i protiv istoga biti će podnijeta prijava-kažu iz PP Velika Gorica.

 

 

The post Alkoholizirani 49-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje vozilom izazvao prometnu nesreću appeared first on cityportal.hr.