Prijava

Vaša prijava

Turističkoj zajednici Zagrebačke županije dodijeljena nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“

['ivana alilović', 'Suncokret ruralnog turizma Hrvatske', 'TZZŽ', 'via vino']

Na 5. međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu, koji je u Cavtatu okupio oko 400 sudionika, u četvrtak su dodijeljene nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“. Među 138 prijavljenih projekata ocjenjivačka komisija odabrala je 59 najboljih za 2021. godinu.

Projektu “Via VINO” kojim je okupljena vinska, gastronomska i kulturna priča Zagrebačke županije, dodijeljena je brončana povelja. Ključno je za naglasiti kako se ne radi o jednodnevnoj manifestaciji – nego o četiri vikenda kroz mjesec dana, dakle cijelomjesečnom projektu, uz puno raznolikih kvalitetnih događanja, a sve sa svrhom promocije vinskih cesta zagrebačkog zelenog prstena koji je okupio preko 65 vinara s područja Zagrebačke županije.

Naš cilj je pokazati intenzivniju i inovativniju suradnju između proizvođača i onih koji nude gotove proizvode gostima, što znači promocija vinskih cesta sljubljivanjem s destinacijom i stvaranjem novih turističkih lokacija koje su u trendu i usmjerene su prema ciljnim skupinama. Velika hvala našim vrijednim vinarima na podršci! Izuzetni smo ponosni što je naš projekt priznat i nagrađen od strane struke!- istaknula je Ivana Alilovic, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

The post Turističkoj zajednici Zagrebačke županije dodijeljena nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ appeared first on cityportal.hr.