Prijava

Vaša prijava

Članovi Maraton kluba Velika Gorica uspješni na 1.kolu HALS-a

['atletska škola maraton kluba velika gorica', 'HALS']

U subotu, 30.travnja 2022., u Čakovcu je održano 1. kolo HALS-a (Hrvatska atletska liga sjever), u organizaciji AK Međimurje.

Nastupilo je dvadeset i sedam klubova i tri stotine četrdeset i četiri atletičara sjeverozapadne Hrvatske. Atletsku školu Maraton kluba predstavljalo je dvanaest atletičarki i atletičara u četiri discipline: 200 m, 300 m, 800 m i 1000 m. Nastupili su: Viktor Benedetti, Anja Petračić, Tena Petračić, Tara Petračić, Lucija Sever, Brigita Grčić, Lucija Breljak, Tena Martinec, Ema Vuković, Livia Debelić, Niko Kelava i Kristijan Matić.

Najbolje klupske plasmane s ukupno drugim mjestima u svojim disciplinama ostvarile su Tena Martinec na 300 m (41,71 s) i Tena Petračić na 1000 m (3:15,26 min). Odlične četveroplasirane na 300 m bile su Ema Vuković i Livija Debelić. Ovi rezultati ostvareni su u dvije različite kategorije odnosno kroz juniorsku i kadetsku konkurenciju.

Viktor Benedetti, Lucija Sever, Ana Petračić i Nikola Kelava zaokružuju plasmane Atletske škole među prvih deset atletičara u svojim disciplinama i kategorijama.

 

The post Članovi Maraton kluba Velika Gorica uspješni na 1.kolu HALS-a appeared first on cityportal.hr.