Prijava

Vaša prijava

KUČE Pri kraju radovi na nogostupu u Petrovoj ulici

['hotnews', 'Krešimir Ačkar', 'KUČE', 'nogostup']

Petrova ulica u Kučama dobila je nogostup u dužini od 220 metara, a koji se nadovezuje na Fabijanovu ulicu. Prema najavama gradonačelnika Krešimira Ačkara, koji je danas obišao završetak radova, u narednom periodu nogostup bi trebala dobiti i Vranešina ulica.

– S ovime zaokružujemo jednu cjelinu u naselju Kuče, a investicija je vrijedna 300 tisuća kuna. Pohvalio bi djelatnike VG Komunalca koji su u roku završili posao, ali i predstavnike Mjesnog odbora na čiju inicijativu je ovo i napravljeno te pokazuju jednu zrelost primjera rada Mjesnog odbora – rekao je gradonačelnik Ačkar.

Foto: Petrova ulica u Kučama dobila nogostup

– Zahvaljujem se Gradu što je prepoznao potrebu za nogostupom koji vodi na nogometno igralište i kojim prolazi svakodnevno velik broj djece, a čija nam je sigurnost najbitnija. Nadamo se i dalje dobroj međusobnoj suradnji kako bi riješili ostale nogostupe i neasfaltirane prometnice u naselju – naglasio je predsjednik Mjesnog odbora, Stjepan Fabijančić

Foto: Petrova ulica u Kučama dobila nogostup

Kada je u pitanju projekt aglomeracije, gradonačelnik Ačkar zamolio je mještane za još malo strpljenja.

– Molio bi sve mještane da zajedničkim snagama izguramo do kraja ovaj povijesni projekt za našu dobrobit, a kako bi imali u konačnici imali onaj konačni cilj – kanalizaciju i nove prometnice – poručio je gradonačelnik.

– Ljudi su pomalo nestrpljivi, željni su novog asfalta i normalnog odvijanja prometa. Nadamo se da će i to uskoro krenuti, jer su pripreme za asfaltiranje pri kraju – naglasio je Fabijančić.

Foto: Petrova ulica u Kučama dobila nogostup

The post KUČE Pri kraju radovi na nogostupu u Petrovoj ulici appeared first on cityportal.hr.