Prijava

Vaša prijava

Zbog radova na aglomeraciji uspostavlja se privremena regulacija prometa u Selnici, Ščitarjevu i Črnkovcu

['Aglomeracija', 'Črnkovec', 'hotnews', 'Ščitarjevo', 'Selnica', 'zet']

Iz Grada Velika Gorica izvijestili su kako je izdano Rješenje za uspostavu privremene regulacija prometa na prometnicama naselja Selnica Ščitarjevska, Šćitarjevo i Črnkovec za vrijeme izvođenja izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Velika Gorica, a prilikom koje je došlo do izmjene trase autobusnih linija.

– Kako je od jučer, 03.svibnja Ulica Selnica Ščitarjevska zatvorena za sav promet i autobusne linije broj 307 i 308 su preusmjerene preko obilaznice dva smo polaska bili prisiljeni produžiti od Črnkovca do Ščitarjeva odnosno do Sasa. Konkretno stanovnici Sasa su subotom dobili jedan polazak više u 6:55 sati za Zapruđe i radnim danom iz Ščitarjeva u 14:10 sati jer zbog sadašnjeg vođenja prometa a u cilju ostvarenja svih planiranih polazaka linije nije bilo moguće voditi skraćeno do Črnkovca već smo ih produljili do Sasa odnosno do Ščitarjeva. Također napominjemo da smo spojeve linija 307 i 308 organizirali na raskrižju kod raspela (gostiona Dvije seke) umjesto u Črnkovcu kod gostione Zrinski na način da smo kod raspela uveli dva nova stajališta prema Sasima i od Sasa. Ovo posebno napominjemo jer sa završetkom radova u Selnici Ščitarjevskoj polaske vraćamo na stari raspored (prije radova) – istaknuli su iz ZET-a.

Inače, radove izvodi tvrtka GIP PIONIR d.o.o. iz Zagreba, a radove planira izvoditi 2 mjeseca  odnosno 60 kalendarskih dana.

Foto: ZET

The post Zbog radova na aglomeraciji uspostavlja se privremena regulacija prometa u Selnici, Ščitarjevu i Črnkovcu appeared first on cityportal.hr.