Prijava

Vaša prijava

Za vikend oprezno u prometu, policija najavila nove akcije

['"Alkohol i droge i brzina"', 'AKCIJA', 'PP VELIKA GORICA']

Na području Policijske postaje Velika Gorica tijekom noćnih sati od sutra pa sve do 9.svibnja, provest će se preventivno represivna akcija u kojoj će fokus biti alkohol i brzina. Vozači za volanom trebaju biti oprezniji u te dane u vremenu od 22 do 6 sati ujutro.

Također, gorička će policija u subotu i nedjelju od 7 do 7 sati provesti i pojačani 24-satni nadzor alkohola i droga, usklađeno s akcijama EU.

– Akcija će se provesti sukladno planu Policijske uprave zagrebačke na gradskom području grada Velike Gorice, s okolnim mjestima, gdje je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu. Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača, tj. ne upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, droga, pridržavanja brzine kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa i ne korištenje za vrijeme upravljanja vozilom mobilnog uređaja, jer ne poštivanje tih propisa su jedan od najvećih uzročnika prometnih nesreća, kao i sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama – poručili su iz policije.

The post Za vikend oprezno u prometu, policija najavila nove akcije appeared first on cityportal.hr.