Prijava

Vaša prijava

Goričke cheerleadersice organiziraju 2.VEGAS Kup

['cheerleading klub vegasice', 'gradska sportska dvorana', 'vegas kup', 'VELIKA GORICA']

Cheerleading klub Vegasice organiziraju sutra 2.VEGAS Kup u Gradskoj sportskoj dvorani gdje će se okupiti više od 200 natjecatelja.

– Otvoreni kup omogućava djevojkama i djevojčicama da se okušaju u ovoj novoj vrsti plesa, ali i da odmjere snage kroz natjecateljski dio s kolegicama iz klubova širom Lijepe naše. Kup VEGAS je natjecateljskog karaktera, ali isto tako je zamišljen da će svaka natjecateljica biti nagrađena za svoj rad i trud medaljom čime se potiče na prijateljstvo, omasovljavanje i ljubav prema novoj vrsti plesa – istaknula je Radmila Đuračić, predsjednica Cheerleading kluba Vegas.

10.09.2021. – Velika Gorica – Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Kroz cheerleading djevojčice i djevojke kreiraju svoju osobnost, pokazuju svoju ritmičnost i sikronizaciju te im je on kao takav postao puno interesantniji.

– Sa samim pripremama Kupa VEGAS krenuli smo već u veljači 2022.g. razrađujući slanje prijava te kontaktima potencijalnih klubova za sudjelovanjem na samom Kupu. Intenzivno smo krenuli i sa pripremama naših članica, razradom novih natjecateljskih disciplina, kreiranjem koreografija te odlaskom na pripremne Kupove kako u našoj Županiji tako i diljem Lijepe naše. Prvi Otvoreni Kup VEGAS koji je održan u Velikoj Gorici 2019.g. ponukao je jako dobar odaziv što natjecatelja što gledatelja s obzirom na novost što u sportu što u događaju te se s punim pravom nadamo da će već ove godine odaziv biti duplo bolji – kazala je Đuračić.

Ples uz zabavu i druženje počinje u 10 sati.

The post Goričke cheerleadersice organiziraju 2.VEGAS Kup appeared first on cityportal.hr.