Prijava

Vaša prijava

Detalji tragedije u Ogulincu: Među poginulima i dijete, identitet stradalih i dalje nepoznat

[]

Stravična prometna nesreća potresla je u subotu Ogulinec, u kojem se i dogodila, ali i cijeli naš kraj. Prve informacije, koje su govorile o troje poginulih u izlijetanju automobila s ceste kod skretanja za autocestu u ovome mjestu, ubrzo su i službeno potvrđene.

Policijski očevid počeo je odmah po dolasku svih nadležnih službi, a u međuvremenu je stiglo i ponešto detalja. Tako smo doznali da su u nesreći nastradala dvojica muškaraca, ali i jedno dijete vrtićke dobi. Strašna, užasna tragedija…

“Vozač je upravljao osobnim automobilom marke Ford Fokus zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka. Vozač se vozilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom skrenuo na meki teren, kojom prilikom je naletio na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala, uslijed čega je došlo do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu, gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač i dvije nepoznate osobe koje su se kao putnici nalazili u navedenom osobnom automobilu. Smrtno stradala tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu poradi obdukcije i utvrđivanja identiteta”, istaknuto je u policijskom izvješću jutro poslije.

The post Detalji tragedije u Ogulincu: Među poginulima i dijete, identitet stradalih i dalje nepoznat appeared first on cityportal.hr.


Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca