Prijava

Vaša prijava

FOTO Mladi harmonikaši na međunarodnom natjecanju ostvarili vrhunske rezultate!

['IGOR JUGEC', 'Marija Ostrugač Jugec', 'PannoniAccordion', 'Umjetnička škola F.Lučića']

Iz Umjetničke škole Franje Lučića stižu samo lijepe vijesti kojih zasigurno ne bi bilo da nema vrhunskih nastavnika koji prenose svoje znanje i učenika koji s ljubavlju dolaze na nastavu, marljivo vježbaju i naučeno pokazuju ne samo na koncertima nego i na mnogobrojnim natjecanjima. Jedno od posljednjih održavalo se u Sloveniji (Murska Sobota) od 07.svibnja, a danas je završni dan.

Na 16. međunarodnom natjecanju za harmoniku “PannoniAccordion” mladi harmonikaši ostvarili su rezultate vrijedne divljenja.

Pod  vodstvom profesora Igora Jugeca učenik Jan Vana  osvojio je 1. nagradu i 1.mjesto u B kategoriji, Ivan Smolković – 1. nagradu i 1. mjesto u C kategoriji, te Tomislav Stanešić – 1. nagrada u C kategoriji.

Pod vodstvom profesorice Marije Ostrugač Jugec  učenica Dora Smolković osvojila je 2. nagradu u A kategoriji te Josip Orečić – 2. nagradu u B kategoriji.


-Apsolutni pobjednici svojih kategorija Jan i Ivan danas sviraju i na završnom koncertu dodjele nagrada! Što drugo reći nego da smo jako ponosni na sve naše učenike i njihove nastavnike! Bravo!- poručuju iz Umjetničke škole Franje Lučića.

The post FOTO Mladi harmonikaši na međunarodnom natjecanju ostvarili vrhunske rezultate! appeared first on cityportal.hr.


Debata u „Munjevitim Lojtrićima“