Prijava

Vaša prijava

Rakarje i dalje tuguje: U spomen na Juru Rajkovića igrat će se nogomet…

['hotnews', 'memorijalni malonogometni turnir jure rajković', 'Rakarje']

U Rakarju će u subotu biti istovremeno veselo, razigrano, ali i tužno, sjetno. Ova gradska četvrt organizira prvi Memorijalni malonogometni turnir Jure Rajković.

– Organiziramo turnir u sjećanje na našeg sumještanina koji je prošle godine, sa samo 18 godina, poginuo u naletu automobila. Emocije su kod nas u Rakarju i dalje snažne, rane i dalje svježe, nije prošlo ni previše vremena… Zato ni neće biti prevelike fešte, sve će biti fokusirano na sjećanje na Juru – kazao je tajnik Gradske četvrti Rakarje Damir Zobec.

Imaju u Rakarju već iskustva sa sličnim turnirima, a i mjesto radnje bit će jednako kao inače. Igrat će se na betonskom igralištu iza dućana, na dobro poznatoj lokaciji, ali i s pomno odabranim terminom.

– Odlučili smo se za ovaj datum, 14. svibnja, jer dan poslije je njegov rođendan. Dogovor je takav, da svake godine u vikendu uoči njegova rođendana napravimo ovakav turnir, želimo da ovo postane tradicionalno okupljanje ljudi u našoj gradskoj četvrti – ističe tajnik Zobec.

Kojim će se točno sistemom igrati znat će se tek nakon što završe prijave.

– Prijave su otvorene do petka u 20 sati, kad je na rasporedu izvlačenje. Kotizacija je 500 kuna po momčadi, igra se sustav “5+1”, a startamo u 9 sati – zaključio je Damir Zobec.

The post Rakarje i dalje tuguje: U spomen na Juru Rajkovića igrat će se nogomet… appeared first on cityportal.hr.


Informacija vezana za nove hrvatske norme

Jurjevo v Mraclinu