Prijava

Vaša prijava

Zadnje gostovanje u sezoni: ‘Bliži se kraj, ali motivacija ne smije biti upitna!’

['HNK GORICA', 'hotnews', 'nk hrvatski dragovoljac', 'paulius golubickas', 'samir toplak']

HT Prva liga došla je do 35. kola, a njega će međusobnim ogledom otvoriti NK Hrvatski dragovoljac i HNK Gorica. Utakmica je na rasporedu u petak s početkom u 18 sati, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

– Stanje u momčad je dobro, barem koliko može biti dobro. Znamo da nam je Keita pocrvenio, Kalik ima tri žuta, a iz kadra za prošlu utakmicu otpali su nam Mitrović i Atiemwen. Opet imamo dosta problema, kao i uvijek, ali opet smo složili jednu dobru i kompaktnu momčad, koja je u stanju parirati Hrvatskom dragovoljcu – rekao je trener Gorice Samir Toplak i dodao:

– Nakon lude utakmice protiv Lokomotive shvatili smo gdje smo griješili. Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro i to mi daje optimizam da imamo kvalitetu. Povećamo li koncentraciju na malo duži period, možemo biti jako dobri.

Gorica je u dosadašnja tri sudara s ovim protivnikom upisala dvije pobjede i remi, no velike su se promjene tijekom sezone događale u redovima sljedećeg suparnika.

– Dragovoljac je ove sezone imao dva lica. Jesenas su igrali igrači koji su taj klub smatrali nužnim zlom, mislili da vrijede puno više od Dragovoljca. Na proljeće, s druge strane, tamo vidimo igrače koji žele igrati, nametnuti se, pronaći svoje mjesto pod suncem. I jako dobro to rade. U ovom trenutku su prava momčad, u kontinuitetu igraju jako dobro i imat ćemo velikih problema ne budemo li na pravom nivou. Sve smo poduzeli da budemo na nivou, a u petak poslijepodne vidjet ćemo koliko smo u tome uspjeli – ističe trener Toplak.

Posljednje gostovanje ove sezone najavio je i Paulius Golubickas.

– Možemo reći da je remi u prošlom kolu protiv Lokomotive bio pozitivan rezultat ako gledamo drugo poluvrijeme, ali mislim da smo u prvom poluvremenu igrali jako dobro. Ako ćemo sutra svih 90 minuta biti takvi, vjerujem da nećemo imati problema s Dragovoljcem – rekao je Golubickas.

The post Zadnje gostovanje u sezoni: ‘Bliži se kraj, ali motivacija ne smije biti upitna!’ appeared first on cityportal.hr.


Terenska nastava geografije i povijesti