Prijava

Vaša prijava

Vraća se Noć borilačkih sportova: ‘Ono najbolje kreće kad padne noć…’

['hotnews', 'Noć borilačkih sportova', 'PARK DR.FRANJE TUĐMANA']

Dvije godine je trajala prisilna pauza, dvije godine prošle su bez “Noći borilačkih sportova” u našem gradu, dvije teške pandemijske godine, no i tome je konačno došao kraj. I vrijeme je za novo izdanje ove tradicionalne sportske priredbe, jedne od najprepoznatljivijih i najpopularnijih u svijetu velikogoričkog društvenog života. Mjesto radnje bit će isto kao i ranije, na otvorenom u Parku dr. Franje Tuđmana, a termin je – idealan!

Dobro, ovo je taj famozni “petak trinaesti”, ali od praznovjerja je puno važnije to da će vrijeme bit lijepo, da će biti toplo i ugodno, kako borcima iz svih sportova koji će se predstaviti, tako i gledateljima koji će se okupiti oko ringa i tatamija u “tuđmancu”.

“Publici će se predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a u statusu posebnih gostiju priključit će se i Hrvatska hrvačka reprezentacija”, ističu organizatori.

Noć borilačkih sportova u pravilu privlači velik broj Velikogoričana u “tuđmanac”… Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Velikogorički borilački klubovi iz vikenda u vikend nas uveseljavaju vrhunskim rezultatima, medaljama i peharima, a ovo će biti dobra prilika da se predstave i onim sugrađanima kojima sve te vijesti o njihovim uspjesima nekako promaknu. Bude tu svaki put i atraktivnih prezentacija raznih borilačkih vještina, i zanimljivih borbi u ringu, a najave kaže kako “ono najbolje počinje kad padne noć”…

Početak programa zakazan je za 19 sati, bit će tu i djece, i mladih, i ozbiljnih i trofejnih boraca, a odgovarajuću kulisu, uvjereni smo, složit će sami Velikogoričani, koji će se i ovoga puta natiskati na tribinama, ali i posvuda okolo njih. Jedni će uživati u viđenom, drugi će doći vidjeti i biti viđeni, a možda se netko od svih tih gledatelja, onih najmlađih u prvom redu, i zaljubi u neki od sportova koji će se prezentirati na “Noći borilačkih sportova”.

A to je, na kraju, vjerojatno i najvažnije.

The post Vraća se Noć borilačkih sportova: ‘Ono najbolje kreće kad padne noć…’ appeared first on cityportal.hr.