Prijava

Vaša prijava

‘Svibanj u Andautoniji’: Plesači, folkloraši i tamburaši zovu u Šćitarjevo

['PK Barbara', 'plesna revija', 'Ščitarjevo', 'Svibanj u Andautoniji']

Na inicijativu Plesnog kluba Barbara, te u zajedničkoj organizaciji s Mjesnim odborom Šćitarjevo, Arheološkim parkom Andautonija i OŠ Šćitarjevo, uz financijsku podršku Grada Velika Gorica, ove nedjelje će se na tamošnjem školskom igralištu održati Plesna revija pod nazivom ‘Svibanj u Andautoniji’.

Za sve sudionike programa organizatori su pripremili i dodatne sadržaje.

– Obzirom da smo htjeli napraviti jedno malo sadržajnije događanje u Šćitarjevu, za sve sudionike Plesne revije uključili smo i besplatan obilazak Arheološkog parka Andautonije uz stručno vodstvo. To imamo u 16 sati, a od 17 sati počinje revija u kojoj sudjeluju naš Plesni klub Barbara, KUD Šćitarjevo, KUD Velika Mlaka, PU Dijamant Sisak, PU Ritmokracija iz Brdovca, PS Tena iz Zagreba. Oko 18 sati nas očekuje nastup veterana FA Zagreb Markovac i tamburaši – kaže predsjednik Plesnog kluba Barbara, Vlado Palac.

Nakon Plesne revije slijedi druženje uz zakusku koju su priredili vrijedni domaćini.

– Svi su dobrodošli, bilo bi nam jako drago da se što više građana odazove našoj plesnoj reviji i dođu pogledati, bit će zanimljiv program. Pozivam mještane Šćitarjeva, Velike Gorice i sve koji žele da nam se pridruže na igralištu ispred OŠ Šćitarjevo i pogledaju što su kroz ovu godinu pripremile Barbarice, ali i naši gosti – poručuje Palac.

 

Foto: Plakat za Plesnu reviju ‘Svibanj u Andautoniji’/PK Barbara

The post ‘Svibanj u Andautoniji’: Plesači, folkloraši i tamburaši zovu u Šćitarjevo appeared first on cityportal.hr.