Prijava

Vaša prijava

POLICIJA Vozači i ovaj vikend vozili prebrzo, a vikend “rekorderka” napuhala 1,13 promila

['AKCIJA', 'Alkohol i brzina', 'hotnews', 'PP VELIKA GORICA']

Na području Policijske postaje Velika Gorica, tijekom proteklog vikenda “uhvaćeno” je 33 prekršitelja u sklopu akcije „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“.

Kod 25 vozača utvrđeno je da su vozili prebrzo, njih troje ih je vozilo pod utjecajem alkohola i troje vozača ili putnika nije bilo vezano. Bio je i jedan prekršaj vožnje bez položenog vozačkog ispita i jedan upravljanja neregistriranim vozilom. Također bilo je i 5 ostalih prekršaja iz domene prometa, pa je sveukupno utvrđeno 38 prometnih prekršaja.

Niti ovoga puta, vikend nije prošao bez svog vikend “rekordera” koji je napuhao 1,13 promila.

– U subotu 14. svibnja u 01,05 sati, žena starosti 53 godine, upravljala je osobnim automobilom Ulicom Slavka Kolara u Velikoj Gorici. Nadzorom kod kbr.8 utvrđeno da je upravljala vozilom za vrijeme dok je u organizmu imala prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,13 g/kg . Na mjestu događaja izdan joj je Prekršajni nalog i Naredbom joj je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati – istaknuli su iz policije.

Za napomenuti je da se u vrijeme provođenja akcije dogodila jedna prometna nesreća s  jednom lakše ozlijeđenom osobom, a u ostalo vrijeme vikenda dogodilo se 5 prometnih nesreća, jedna također s lakše ozlijeđenom osobom.

The post POLICIJA Vozači i ovaj vikend vozili prebrzo, a vikend “rekorderka” napuhala 1,13 promila appeared first on cityportal.hr.