Prijava

Vaša prijava

Darko Mišerić novi je trener Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, a evo i vikend rezultata

['atletska škola', 'darko mišerić', 'Maraton klub Velika Gorica', 'Nina Vuković']

Članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica nastupili su na dva različita klupska natjecanja.

U subotu su Tena Martinec i Nina Vuković sudjelovale na međunarodnom atletskom mitingu u organizaciji AK „Dinamo-Zrinjevac” iz Zagreba gdje je sudjelovalo 48 domaćih i atletskih timova iz inozemstva.

Na miting nastupu Nina je nastupila u dvije discipline, 100 metara gdje je u cilj ušla četvrta i 400 metara gdje u konačnom plasmanu s vremenom 55,25 s. dolazi do odličja s ostvarenim drugim rezultatom trke. U istoj jakosnoj skupini trčala je i Tena, no ona je kroz cilj prošla kao ukupno četvrta.

Drugi dan, u nedjelju, u organizaciji AK „Dinamo Zrinjevac ” i HAAK „Mladost” – Zagreb održano je 2. kolo Hrvatske atletske lige sjever za starije kategorije.

– U ovom rangu natjecanja najbolji rezultat napravila je Tena Martinec koja je za prvo mjesto stotinu metara trčala 13,26 s., zatim slijedi drugoplasirani na 1500 m (4:36,23 min) Martin Marčec, kao i drugoplasirana seniorka Anja Petračić na 600 m (1:51,47 min) potom se pridružuje Tena Petračić s trećim mjestom na trci od 600 m (1:41,71 min) za kadetkinje i na istoj dužini kao mlađa juniorka četvrto mjesto zauzima Ema Vuković – istaknuli su iz Maraton kluba.

Ovo natjecanje bio je ujedno i debi novog klupskog trenera Darka Mišerića. Više infomacija i rezultata koje su ostvarili gorički atletičari pogledajte ovdje. 

 

The post Darko Mišerić novi je trener Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, a evo i vikend rezultata appeared first on cityportal.hr.