Prijava

Vaša prijava

Uskoro Kupski plov! U tijeku su prijave za ovu kajak‐kanu‐rafting regatu

['KUDDR Pokuplje', 'Kupa ‐ rijeka života', 'Kupski plov', 'Općina Pokupsko']

Udruga Kupa ‐ rijeka života, općine Pokupsko i Lasinja, u suradnji s Konjičkom udrugom dragovoljaca Domovinskog rata Pokuplje, povodom obilježavanja dana donošenja odluke o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske, organiziraju kajak‐kanu‐rafting regatu pod nazivom Kupski plov 2022.

Regata će se održati u subotu, 25. lipnja  s polazištem u Lasinji, kod mosta na desnoj obali rijeke Kupe i odredištem na pokupskoj plaži. Planirano vrijeme isplovljavanja je 9 sati, a očekivano trajanje ture je 4 ‐ 5 sati te će se veslati otprilike 20 kilometara.

– Osigurana je logistička veza od polazišta do odredišta, uključujući prijevoz stvari i osoba. Za sve sudionike predviđeno je piće dobrodošlice i zakuska na startu te topli obrok na odredištu, bez kotizacije. Po dolasku na pokupsku plažu, nakon okrjepe, slijede zabavne Obala‐Kupa igre na vodi i obali, uz sudjelovanje kajakaša i jahača na konjima. Svi koji žele mogu i prenoćiti na plaži u šatoru i vrećama. U nedjelju, 26. lipnja, održat će se Pokupski Drevokup, uzbudljive timske igre s više atraktivnih i zabavnih disciplina. Bogat ugostiteljski i glazbeni program predviđen je za oba dana – istaknuli su organizatori.

Svi sudionici trebaju imati potrebnu opremu za siguran plov, a sudjelovanje je isključivo na vlastitu odgovornost. Pozivamo sve zainteresirane da najkasnije do početka lipnja svoje sudjelovanje prijave ovdje, ili na brojeve 098/289‐317 (Igor Žuna, KUDDR Pokuplje) i 098/978‐3196 (Nikolina Šestak, Kupa ‐ rijeka života).

The post Uskoro Kupski plov! U tijeku su prijave za ovu kajak‐kanu‐rafting regatu appeared first on cityportal.hr.