Prijava

Vaša prijava

Škola brzog čitanja i mudrog učenja najbolja je regionalna franšiza na hrvatskom tržištu

['najbolja regionalna franšiza', 'Škola brzog čitanja i mudrog učenja', 'VELIKA GORICA']

Nagrada „Franchise Brand Leader Award“ dodjeljuje se s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju franšizno tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji poslovnog potencijala i modela, kreiranja konkurentnog tržišnog imidža Hrvatske i susjednih zemalja. Škola brzog čitanja i mudrog učenja Hrvatska u vlasništvu je velikogoričkih poduzetnika i ima sjedište u Velikoj Gorici, tako da je ova nagrada ujedno i priznanje za naš grad.

U Hrvatskoj posluje 220 franšiznih sustava, u finale za dodjelu nagrade odabrano je 30 finalista, a nagrade su se dijelile u 8 kategorija. Školi brzog čitanja i mudrog učenja dodijeljena je nagrada „Franchise Brand Leader Award“  u kategoriji najbolja regionalna franšiza na hrvatskom tržištu  na svečanosti dodjele nagrada u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb.

O nagradama u više kategorija odlučivalo je Stručno međunarodno povjerenstvo/ International Expert Jury, u kojem su uz hrvatske stručnjake, bili predstavnici franšiznih organizacija iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Ujedinjenog Kraljevstva i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je međunarodne nagrade za doprinos obrazovanju 2019., 2020. i 2021. godine te je ujedno i vlasnik Certifikata franšizne izvrsnosti od 2020. godine, a koji izdaju Hrvatska udruga za franšizno poslovanje i Europski franšizni institut i koji potvrđuje europske standarde kvalitete i izvrsnosti Škole brzog čitanja i mudrog učenja.

– Ova nagrada poticaj nam je da budemo još bolji jer – budućnost je u obrazovanju! – poručili su iz Škole.

The post Škola brzog čitanja i mudrog učenja najbolja je regionalna franšiza na hrvatskom tržištu appeared first on cityportal.hr.