Prijava

Vaša prijava

FOTO Održan prvi koncert učenika iz Kumičića

['koncert', 'MLADEN ERGIĆ', 'OŠ EUGENA KUMIČIĆA', 'SNJEŽANA RUKLIĆ']

Prvi koncert učenika Osnovne škole Eugena Kumičića održan je sinoć u prostoru škole. Nastupali su solisti, ali i već nadaleko poznati školski zbor ZbrKu i malo je reći da su sve koji su ih došli poslušati, od nastavnika, prijatelja, obitelji ostavili bez daha. Posebno emotivan bio je nastup Aleksandra Savića i Mie Zuanović uz pratnju profesora Mladena Ergića, inače inicijatora ovog glazbenog događaja koji će zasigurno postati tradicija što je u uvodnom obraćanju najavila i ravnateljica škole Snježana Ruklić.

-Budući smo škola koja podržava učenike u njihovim izvanškolskim aktivnostima, odlučili smo im pružiti priliku pogotovo učenicima koji idu u glazbenu školu da pokažu što su naučili, svoje talente i znanje. Ovo je prvi koncert i nadam se da će to postati jedna tradicija te da će svake godine biti sve bolje. Ako vam se to, a i učenicima svidi, mogli bismo ovo ponoviti nekoliko puta godišnje. Zahvaljujem se profesoru Mladenu Ergiću na trudu jer on je taj koji je realizirao ideju o ovom koncertu-istaknula je Ruklić.

Treba reći da je iz dana u dan popis učenika koji su željeli sudjelovati na ovom koncertu  rastao i ne sumnjamo da će u budućnosti prerasti u jedan veliki glazbeni događaj kojim će se Osnovna škola Eugena Kumičića ponositi, a mi kao zajednica već sad možemo biti ponosni na ovu djecu koja pohađaju dvije škole, pojedini se uz to bave i sportom te su zaslužili da ih se podržava i ističe na svakom koraku.

Galerija fotografija:

The post FOTO Održan prvi koncert učenika iz Kumičića appeared first on cityportal.hr.


Ljetni program Innovation Academy