Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik Ačkar obišao radove u Majerovoj

['hotnews', 'Krešimir Ačkar', 'RADOVI', 'ulica vjekoslava majera']

Radove u Ulici Vjekoslava Majera jutros je obišao gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je tom prilikom istaknuo kako u Gradu nastavljaju s podizanjem standarda komunalne infrastrukture kako u ruralnom, tako i u urbanom području.

-U tri etape u dužini 560 metara Majerova će biti u potpunosti rekonstruirana i obnovljena. Trenutno su izvedeni radovi oborinske odvodnje i kreće se prema priključcima, a nakon toga idu radovi koji su potrebni da bi cesta bila asfaltirana s pješačkom i biciklističkom stazom s obje strane i s potpuno novim kolnikom po sredini.

– Ukupna širina kolnika je 6,5 m, biciklističa staza s obje strane po jedan metar i pješačka po 1,60 m sa svake strane, a tu je i zelena površina kao distanca za pješake iz    gradi se obostrana biciklistička i pješačka staza, te zelena površina za distancu od kolnika i staze. Prva etapa je do Ujevićeve ulice, kada završimo nosivi sloj asfalta idemo dalje i gledat ćemo da građani mogu dolaziti svojim kućama, uopće ne zatvaramo cijelu ulicu do kraja – rekao je na gradilištu nadzornik Tomislav Hrkač.

Vrijednost radova je 4,7 milijuna kuna, a predviđeni završetak radova je 01.rujna 2022.

 

The post Gradonačelnik Ačkar obišao radove u Majerovoj appeared first on cityportal.hr.


Čestitka u povodu Međunarodnog praznika rada