Prijava

Vaša prijava

Od četvrtka privremeno zatvoren dio zapadnog dijela Trga kralja Petra Krešimira IV

['hotnews', 'RADOVI', 'Toplovodna mreža', 'trg kralja petra krešimira IV', 'zet 268', 'zet 330']

Zbog izgradnje toplovodne mreže dio zapadnog dijela Trga kralja P. Krešimira IV u Velikoj Gorici od četvrtka 26.svibnja od 8 sati do 10.lipnja privremeno će biti zatvoren, a promet će se odvijati sukladno postavljenoj privremenoj regulaciji prometa na terenu.

Za vrijeme radova početno-krajnje stajalište autobusne linije 330 i 268 privremeno će biti izmješteno južno od terminala na kolniku Trga kralja P. Krešimira IV u smjeru Sisačke ulice (od Ul. S. F. Jape do Turopoljske ulice).

Odmah po završetku radova na Trgu kralja P. Krešimira IV, planiraju se radovi na južnom dijelu Trga kralja Tomislava (iza Zagrebačke banke) i to od petka 10.lipnja do 10.srpnja godine.

– Ukoliko prvi dio radova na Trgu kralja P. Krešimira IV završi ranije, radovi na Trgu kralja Tomislava započet će prije predviđenog roka.
Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu – istaknuli su iz Grada.

 

The post Od četvrtka privremeno zatvoren dio zapadnog dijela Trga kralja Petra Krešimira IV appeared first on cityportal.hr.