Prijava

Vaša prijava

FOTO Navalno vozilo kao poklon za 110.obljetnicu DVD-a Kurilovec

['110. obljetnica', 'DVD Kurilovec', 'navalno vozilo']

Vozni park Dobrovoljno vatrogasnog društva Kurilovec bogatiji je za navalno vozilo. Povodom obilježavanja 110.obljetnice rada i djelovanja ovog vatrogasnog društva nabavljeno je novo vozilo.

– To je prvo vozilo takve vrste koje je naše Društvo nabavilo u cilju brže, sigurnije i kvalitetnije pomoći našim sugrađanima i podršci koju ćemo kao dobrovoljni vatrogasci moći pružiti i našim kolegama iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Velika Gorica. Vozilo marke Mercedes Benz nabavljeno u domaćoj tvrtki MV Vozila, opremljeno je nadogradnjom Ziegler, pumpom za srednji i visoki tlak sa spremnikom od 1600 litara vode, vitlom za brzu navalu, pjenilima i svom potrebnom opremom za obavljanje vatrogasnih zadataka – istaknuli su iz društva.

Foto: FB Vatrogasci Kurilovec

Novo vozilo dočekali su predsjednica DVD-a Kurilovec, Višnja Jančić, zamjenik gradonačelnika, Neven Karas te zapovjednik Vatrogasne zajednice zagrebačke županije, Boris Fabijančić dok je župnik Župe Navještenja Blažene Djevice Marije, vlč. Norbert Koprivec blagoslovio novo vozilo.

– Ovim putem želimo zahvaliti svim članovima našeg Društva koji su pomogli u realizaciji ovog projekta. Hvala i svim donatorima koji su doprinijeli i financijski potpomogli nabavu. Zahvaljujemo i Vatrogasnoj zajednici Grada Velika Gorica na odličnoj suradnji i pomoći kao i predsjedniku vijeća GČ Kurilovec, Damiru Slojšeku na potpori. Hvala i našim susjedima iz DVD Velika Gorica i prijateljskom DVD-u Buševec na podršci i vodenom pozdravu te bratskom društvu DVD Tugonica Podgrađe, prijateljskom društvu DVD Mraclin, predstavnicima kurilovečkih udruga i nogometnog kluba Kurilovec koji su svojom nazočnošću uveličali dolazak vozila – kazali su iz DVD-a Kurilovec.

Foto: FB Vatrogasci Kurilovec

 

The post FOTO Navalno vozilo kao poklon za 110.obljetnicu DVD-a Kurilovec appeared first on cityportal.hr.