Prijava

Vaša prijava

Policija u Miošićevoj zaustavila 49-godišnjaka s 1,41 promila

['hotnews', 'PP VELIKA GORICA', 'vikend akcija']

Gorička policija za vikend je provela akciju “Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“ kojom prilikom su utvrdili 14 ciljanih prekršaja. Među zaustavljenim vozačima najviše je bilo onik koji nisu bili vezani pa je tako utvrđeno sedam prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, dvoje ih je vozilo prebrzo, a isto toliko i pod utjecajem alkhola.

Tako je u subotu 28.svibnja u 22 sata policija u Miošićevoj zaustavila vikend rekordera.

– Muškarac starosti 49 godina, upravljao je osobnim automobilom Ulicom A. K. Miošića u Velikoj Gorici. Nadzorom je utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,41 g/kg. Na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni nalog i Naredbom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa – rekli su iz policije.

Od ostalih prekršaja bilo je i dvije vožnje pod zabranom te jedan prekršaj vožnje neregistriranim vozilom. Također je utvrđeno 12 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 26 prometnih prekršaja. Kroz vikend su se dogodile i tri prometne nesreće, ali samo s materijalnom štetom.

 

The post Policija u Miošićevoj zaustavila 49-godišnjaka s 1,41 promila appeared first on cityportal.hr.